PETER KRAKO

muziek

Muziek Peter Krako

Willeke Alberti

De grande dame van de lage landen is al ruim 60 jaar door het publiek in de armen gesloten. Met veel energie treedt Willeke Alberti meerdere malen per week op in zorglocaties door het land. Altijd mét haar live band. Peter is dankbaar dat hij hier onderdeel van mag uitmaken.

Best of Ireland Johnny Logan

Het beste van de Ierse muziek is te zien in de succesvolle theaterproductie Best of Ireland. Met meervoudig songfestival winnaar Johnny Logan die in februari 2020 special guest is. Peter is als musical director, eindverantwoordelijk voor de muzikale invulling.

Stones vs Beattles

Hoe kunnen Beattles en Rolling Stones fans gezellig samen in een theaterzaal zitten? De theatertour Stones vs Beattles geeft hier antwoord op. Bestaande uit Syb van der Ploeg, Harry Sacksioni, Edward Reekers, Hubert Heeringa, Maarten Molema, Emanuelle Angeletti.

Elske DeWall

Sinds haar vertolking van Maria in de Passion is Elske DeWall landelijk doorgebroken. Ongeveer 9 jaar daarvoor speelde Peter als gitarist / zanger in haar band. De rol als Elske’s bandleider ziet hij als een prachtige toevoeging en dankbare taak.

Robert Long

Deze geweldige singer/songwriter en helaas in 2006 overleden zanger verdient een tribute theatervoorstelling. Robert’s weduwnaar Kristof Rutsaert heeft zijn ziel en zaligheid erin gestopt om dit waar te maken.

D'Drive

Tijdens deze opleiding wordt studenten het vak voor podiumkunsten, productie of events geleerd. Peter geeft diverse theoretische- en praktische vakken.